TEL: +355 4 227 22 22 & +355 4 225 68 85

MOB: +355 68 20 22 802

E-mail: info@juvenilja.com

Menu

ANTIPASTA DHE DJATHRACmimi
1. Antipaste oktapodi karpaciato700 lek
Octapus Carpaccio
2. Antipaste fileto salmon me spinaq600 lek
Salmon fillet with spinach
3. Antipaste fruta deti700 lek
Seafood antipasto
4. Antipaste affetato miks700 lek
Thin slices of different kinds of ham, sausage and salami
5. Antipaste proshute krudo me pjeper700 lek
Parma ham and melon
6. Antipaste PANE400 lek
Breaded vegetables and breaded baked cheddar cheese
7. Antipaste pule me verdure500 lek
Chicken fillets with vegetables
8. Antipaste djath miks700 lek
Cheese platter
DJATHRACmimi
1. Djathë i Bardhë (feta Greke)200 lek
Feta cheese
2. Djathë i Bardhe i furrës300 lek
Baked white cheese (in the oven)
2. Djathë kaçkavall i pjekur250 lek
Baked Kackavall (Hard fatty cheese)
3. Djathë kaçkavall pane300 lek
Baked Kackavall with grinded bread (Hard fatty cheese)
4. Djathë gorgonzola350 lek
Gorgonzola cheese (Blue Cheese)
5. Parmixhan500 lek
Parmesan Cheese
6. Mozarelle400 lek
Mozarelle Cheese
SUPAT
Soups
1. Supë orientale250 lek
Oriental Soup
2. Supë franceze250 lek
French Soup
3. Supë krem pule200 lek
Chicken Cream Soup
4. Supë perime250 lek
Vegetable Soup
5. Supë karkalec, kërpudhe, fileto peshku450 lek
Mushrooms, fish fillets and shrimps soup
6. Supe peshku (Juvenilja)600 lek
Fish Soup (Juvenilja)
FËRGESA DHE FRITURACmimi
Tradicional and Fried DishesPRICE
1. Fërgesë “Tirane”300 lek
Liver, onions, tomato coated cheese in hot bowl
2. Fërgesë tave dheu me mish400 lek
Cottagee onion, tomato, cheese in hot bowl
3. Fërgesë verore300 lek
Cottagee cheese and vegetables in hot bowl
4. Fërgesë me suxhuk400 lek
Fried sausage in hot bowl
5. Fërgesë karkaleci700 lek
Fried shrimp in cream sauce with or without tomato sauce
6. Fërgesë me sepie600 lek
Fried sepia in tomato sauce
7. Sote me fruta deti700 lek
Sauteed Seafood
8. Karkalec Zgare1 200 lek
Grilled prawn
9. Friture mixe800 lek
Fried Seafood
BRUSKETA DHE SALLATACmimi
Focaccia AND SALADSPRICE
1. Fokaçe (vaj hudhrash, rozmarinë)150 lek
Focaccia (garlic oil, rosemary)
2. Fokaçe mediterrano (domate, djathë i bardhe feta, borzilok)200 lek
Mediterranian focaccia (tomatoes, white cheese, basil)
3. Fokaçe me ragu bolonjeze250 lek
Focaccia with ragu sauce
4. Fokaçe me pançete dhe skarmoza (djath)250 lek
Focaccia with pancetta and scarmosa cheese
SALLATA
Salads
1. Sallatë miks300 lek
Mixed Salad
2. Sallatë shef350 lek
Chef Salad
3. Sallatë fshati250 lek
Greek salad
4. Sallatë rukola, parmixhan, domate400 lek
Ruccola, parmesan and tomatoe salad
5. Sallatë rukola, parmixhan, portokall400 lek
Ruccola, parmesan and orange salad
6. Sallatë Çezar400 lek
Cesar salad
7. Sallatë kapreze400 lek
Capresse salad
8. Sallatë jeshile200 lek
Green salad
9. Sallatë ruse250 lek
Olivier salad
10. Perime të pjekura zgare300 lek
Grilled vegetables
RIZOTOCmimi
RisottoPRICE
1. Rizoto me fruta deti600 lek
Seafood risotto
2. Rizoto me perime500 lek
Vegetables risotto
3. Rizoto me fileto viçi skarmoza600 lek
Veal risotto with scarmoza cheese
4. Rizoto me sepie të zezë550 lek
Risotto black sepia
5. Rizoto me fileto pule500 lek
Chicken fillet risotto
6. Rizoto me Karkalec800 lek
Prawn risotto
7. Rizoto paella i furres (jo me pak se 2 persona)1 200 lek
(sepie, kallamare, karkalec, midhje, spec i kuq, peshk)
Risotto Paea in Oven (for two persons)
(Sepia, Squid, Shrimps, Mussels, Red Paprika and Fish)
PASTACmimi
PASTAPRICE
1. Spageti me domate, mozzarella, borzilok400 lek
Tomato spaghetti
2. Spageti “Bolonjeze”400 lek
Spaghetti Bolognese
3. Spageti alio olio, peperencin300 lek
Spaghetti aglio olio peperancino
4. Spageti karbonara400 lek
Spaghetti carbonara
5. Spageti fruta deti600 lek
Spaghetti with seafood
6. Linguini me karkalec1 000 lek
Prawn linguine
7. Ravioli me pana dhe spinaq500 lek
Spinach ravioli with cream sauce
8. Ravioli me gorgonzola dhe arra500 lek
Ravioli with gorgonzola and walnuts
9. Tortellini me pana dhe proshutë450 lek
Tortellini with cream sauce and ham
10. Pene arrabiate350 lek
Penne alla arrabiata
11. Pene kungull e salmon650 lek
Penne with zucchini and salmon
12. Tagliatelle spinaq e karkalec800 lek
Taghiatelle with spinach and prawns
13. Tagliatelle pana me kërpudhë450 lek
Taghiatelle with cream sauce and mushrooms
14. Pasta napoltine me fileto peshku800 lek
Pasta alla Napolitana with fish fillet
15. Kanelloni “Bolonjeze” ose me spinaq400 lek
Cannelloni, “Bolognese” or with spinach
16. Lazanje “Bolonjeze”400 lek
Lasagna “Bolognese”
ESKALLOPCmimi
EscalopePRICE
1. Eskallop viçi, verë e limon650 lek
Escalope with wine and lemon
2. Eskallop pana e kerpudhë650 lek
Escalope with cream and mushrooms
3. Eskallop picajol700 lek
Picajol escalope
4. Eskallop 4 djathëra700 lek
Four cheese escalope
5. Eskallop Paprika700 lek
Paprika escalope
FILETO SPECIALE
Special Fillets
1. Tagliata viçi me rukola dhe parmixhan950 lek
Veal tagliata with rukola and parmesan
2. Fileto viçi me pepe verde900 lek
Veal fillet with pepper
3. Fileto viçi me gorgonzola e spinaq900 lek
Veal fillet with gorgonzola and spinach
4. Fileto viçi me mollë e marsala900 lek
Veal fillet with apple and marsala
5. Fileto viçi meksikana900 lek
Veal fillet alla mexicana
6. Fileto Stroganov900 lek
Stroganov Fillet
7. Fileto pule pana e salcë kerri650 lek
Chicken fillet with cream and kerry sauce
8. Fileto zgare me kërpudha, shoqëruar me rukola dhe parmixhan950 lek
Grilled fillet with mushrooms, rukola and parmesan
PRODHIME ZGARE TRADICIONALECmimi
Tradittional Grilled FoodPRICE
1. Fileto viçi zgare me patate furre900 lek
Veal filets with oven patatos
2. Biftek viçi650 lek
Beefsteak
3. Bërxollë gici650 lek
Pork chop
4. Bërxollë viçi650 lek
Veal chop
5. Qofte viçi zgare400 lek
Veal grilled meat-ball
6. Shishqebap viçi800 lek
Veal shish kebab
7. Shishqebap miks700 lek
Mixed shish kebab
8. Fileto pule450 lek
Chicken fillet
9. Mish miks (për 2 persona)1 200 lek
Mixed meat (for two persons)
10. Suxhuk zgare450 lek
Grilled sausage
PRODHIME PESHKUCmimi
FishPRICE
1. Levrek3 500 lek
Striped Bass
2. Dental3 500 lek
Dental
3. Koce1 800 lek
Wrasse
4. Barbun2 500 lek
Mullet
5. Merluc2 000 lek
Had dock
6. Peshkatrice2 500 lek
Pescatrice
7. Kovaç3 000 lek
Kovac
8. Kallamar2 500 lek
Squid
9. Sepie2 500 lek
Sepia
10. Vongole2 000 lek
Vongole
11. Karkaleca4 500 lek
King shrimps
GATIME TRADICIONALECmimi
TraditionalsPRICE
1. Qofte Korçe500 lek
Meat balls in tomato sauce
2. Byrek i ditës200 lek
Pie of the day
3. Pulë me pilaf600 lek
Chicken with (pilaf) pilau
4. Brinje gici me fasule pllaqi600 lek
Piglet ribs with broad bean
5. Mish viçi ragu me çomlek700 lek
Veal with onion gravy
6. Speca me gjizë në furrë me krem qumështi300 lek
Oven baked peppers staffed with cream cheese
7. Mish qingji i pjekur (furre)700 lek
Oven baked lamb
8. Mish gici i pjekur (furre ose zgare)650 lek
Roasted or grilled piglet
9. Gjella e ditës450 lek
Dish of the day
EMBELSIRA
Dessert
Trileçe250 lek
Trilece
Pana kota200 lek
Panna cotta
Krem Karamel200 lek
Creme Caramel
Strudel me mollë (me akullore)300 lek
Apple strudel (or with ice cream)
Sufle çokollatë me akullore300 lek
Souffle with ice creme
Fruta të fresketa300 lek
Sesonal fruit
PIJE TE NXEHTACmimi
PRICE
Kafe50 lek
Kapuçino100 lek
Qumësht100 lek
Çaj50 lek
PIJE FRESKUESEML
Coca-Cola330150 lek
Fanta330150 lek
Limon Soda330150 lek
Ujë Tonic150150 lek
Lëngje Frutash250150 lek
Çaj i Ftohtë300150 lek
Red Bull250300 lek
Ujë i natyral San Benedeto500100 lek
Ujë i gazuar San Benedeto500100 lek
Ujë natyral750200 lek
Ujë natyral i gazuar750200 lek
APERITIVËML
Raki Rrushi50100 lek
Raki Mani50100 lek
Konjak Skënderbeu50100 lek
Vodka50250 lek
Biter100100 lek
Whisky50250 lek
Campari Soda100150 lek
Jack Daniels50500 lek
Chivas Regal50500 lek
Remy Martin50300 lek
BIRRATML
Birrë me Krikëll250150 lek
Birrë me Krikëll500250 lek
Birrë me Krikëll1000500 lek
Birrë me Shishe330250 lek
Birrë Tirana me shishe330200 lek
Birrë Korça me shishe330200 lek
Birrë e turbullt500450 lek
PIZZACmimi
PRICE
Pica “Bianca”300 lek
Vetëm djathë
Pica “Margarita”300 lek
Salcë domate, djathë
Pica sallam350 lek
Salcë domate, djathë, sallam
Pica proshutë350 lek
Salcë domate, djathë, proshutë
Pica proshutë sallam400 lek
Salcë domate, djathë, proshutë, sallam
Pica proshutë (krudo)500 lek
Salcë domate, djathë, proshutë krudo, ullinj
Pica sallam kërpudha400 lek
Salcë domate, djathë, sallam, kërpudha
Pica proshutë kërpudha400 lek
Salcë domate, djathë, proshutë, kërpudha
Pica kërpudha400 lek
Salcë domate, djathë, kërpudha
Pica “O Sole Mio”400 lek
Salcë domate, djathë, proshutë, vezë
Pica ton500 lek
Salcë domate, djathë, ullinj, ton
Pica ton kërpudha550 lek
Salcë, djathë, ton, kërpudha, ullinj
Pica kapriçoze500 lek
Salcë domate, djathë, sallam, proshutë, kërpudha, ullinj
Pica mikse600 lek
Salcë domate, djathë, sallam, proshutë, kërpudha,ton, speca, ullinj
Pica “4 Stinet”500 lek
Salcë domate, djathë, sallam, proshutë, kërpudha,ton
Pica “Albania”400 lek
Salcë domate, djathë, spinaq, vezë
PIZZACmimi
PRICE
Pica vegjetariane400 lek
Salcë domate, djathë, kërpudha, speca, domate, ullinj
Pica verduara400 lek
Salcë domate, djathë, karrota, gogozhare, speca, ullinj
Pica “Siçiliane”450 lek
Salcë domate, djathë, patëllxhan, speca, qepë, ullinj
Pica argjinara400 lek
Salcë domate, djathë, karçof
Pica “Marinara”350 lek
Salcë domate, domate, ullinj, vaj, pikante
Pica salçiçe450 lek
Salcë domate, djathë, salçiçe, domate, ullinj
Pica “4 Djathërat”500 lek
Salcë domate, guda, mozzarela, gorgonxola i bardhë
Pica “Bolonjeze”500 lek
Salcë domate, djathë, kima, ullinj
Pica “Juvenilja”600 lek
Salcë domate, djathë, sallam, proshutë, salçiçe, speca, domate, ullinj
Pica “Fantazia”500 lek
Salcë domate, djathë, lulelakër, patëllxhan, speca, gjizë, majdanoz, ullinj
Pica “Napolitana”500 lek
Salcë domate, djathë, sardele, ullinj
Pica kapriçoza di mare500 lek
Salcë domate, djathë, ton, sardele, ullinj
Pica karkaleca700 lek
Salcë domate, djathë, karkaleca,vaj, hudhra, limon, ullinj
Pica fruti di mare650 lek
Salcë domate, djathë, kallamarë, midhje, karkaleca, vaj hudhrash, ullinj
Pica açuke450 lek
Salcë domate, djathë, açuke, ullinj
Pica kalcione500 lek
Salcë domate, djathë, sallam, ton
PIZZACmimi
PRICE
Pica parmigiano dhe rukola600 lek
Salcë domate, djathë parmigiano dhe rukola
Pica asparagi550 lek
Salcë domate, djathë, vezë, asparagi, parmigiano
Pica “Da Vinçi”500 lek
Salcë domate, djathë, ananas, gorgonxola
Pica “Bismark”450 lek
Salcë domate, djathë, pançetë, vezë
Pica provinca550 lek
Salcë domate, djathë, ton, qepë, misër
Pica “Hawai”600 lek
Salcë domate, djathë, krudo, ananas
Pica “Butrinti”450 lek
Salcë domate, djathë, pançetë, karçof, qepë
Pica “Apolonia”450 lek
Salcë domate, djathë, patate, pançetë, domate
Pica “Topolino”600 lek
Salcë domate, djathë, pançetë, gorgonxola, arra
Pica për fëmijë450 lek
Salcë domate, djathë, patate, salçiçe, ketchup
Pica “Ali Pasha”500 lek
Salcë domate, djathë, pulë, misër, qepë, speca dhe ullinj
Pica me suxhuk500 lek
Salcë domate, djathë, suxhuk
Pica “Meksikana”500 lek
Salcë domate, mocarela, sallam pikant, speca gogoxhare dhe vaj hudhre
Pica “Romana”750 lek
Salcë domate, sallam pikant, pomodorini, mocarelë e freskët dhe borzilok
Pica “Filadelfia”900 lek
Salcë domate, mocarela, proshutë, krem djathi dhe salcë tartufi
Pica “Mediterrane”900 lek
Salcë domate, djathë, proshutë krudo, pomodorini, rukola dhe parmixhan
Pica “Diavola”550 lek
Salcë domate, djathë, sallam pikant “llukanik” qepë, ullinj dhe vaj pikant

Vendndodhja

Kontakt

TEL: +355 4 227 22 22 & +355 4 225 68 85

MOB: +355 68 20 22 802

E-mail: info@juvenilja.com